Donec sed odio operae, eu vulputate felis rhoncus
                    
Servicii

Curatenie la domiciliu

Serviciile de curatenie la domiciliu includ: maturat si aspirat, sters praful, spalat/sters suprafete vitrate si ferestre, etc.

La cerere putem oferi si servicii de calcat.

Curatenie birouri

Serviciile de curatenie birouri includ: aspirat, sters praful, curatat echipamente IT (monitoare, tastaturi, etc.), dezinfectat spatii comune folosite de angajati, etc.

Curatenie pensiuni si apartamente in regim hotelier

Pentru pensiunile, hotelurile sau apartamentele inchiriate in regim hotelier, poate fi mai avantajoasa colaborarea cu o firma de curatenie, decat angajarea unei persoane dedicate pentru acest scop, mai ales daca spatiile ce necesita curatenia zilnica nu sunt mari.

Astfel, serviciile pe care le oferim in acest sens includ: schimbarea lenjeriei si a prosoapelor din unitatile de cazare, aspirat mocheta, spalat gresia sau parchetul, igienizarea grupurilor sanitare, curatatul suprafetelor si al ferestrelor, spalat vesela si realimentat dispozerele de sapun, gel dush, etc.

La cerere ne putem ocupa si de spalarea si calcarea lenjeriei si a prosoapelor.

Curatenie dupa constructor

Dupa renovarea unei case sau a unui apartament este necesara o curatenie specializata, pentru a indeparta urmele de lavabila, chit, praf sau moloz.

Compania noastra nu doar ca are exeprienta, dar foloseste o serie de solutii de curatat eficiente, profesionale.